Târg de Crăciun INEDIT la Cerdacul cu Lavandă din Brebi

Simona Maricean, cea care este inima și sufletul celui mai cunoscut brand turistic din Sălaj - Cerdacul cu Lavandă - organizează un târg inedit de Crăciun.

Pe 14 decembrie, de la ora 11 până seara la 17 oamenii cu suflet bun sunt așteptați să treacă pragul Cerdacului pentru a gusta din bunătăți alese și a se relaxa într-o oază de liniște. 

"Va invitam la cel mai inedit eveniment al anului, Targul de Craciun de la Cerdacul cu Lavanda, editia a III-a.Sunteti asteptati sa treceti pragul casutei cu porti albastre si sa descoperiti un univers care va poarta inapoi in copilarie, pe vremea cand cozonacii erau abia scosi din cuptor si aromele de scortisoara imbiau la visare. Nimic nu se compara cu orele petrecute la gura sobei din Cerdac sau cu povestile de langa focul de tabara in timp ce invartim in vinul fiert cu lavanda, portocale si mirodenii. Va poftim sa degustati bunatati de casa de la Cerdacul cu Lavanda si sa va bucurati de toate cadourile pe care le-am pregatit cu drag in atelier. Se apropie vremea colindelor ...sa fie bucurie", le transmite Simona tuturor celor care își doresc să participe. 

Adauga comentariu