Tânărul care a decedat în accidentul de azi se îndrepta spre serviciu. Vezi mai multe detalii

Un tânăr de 18 ani din comuna Cizer a decedat azi, la primele ore ale dimineții,  într-un cumplit accident rutier. Vasile Marcuș se îndrepta spre serviciu în momentul tragediei. 

Tânărul de 18 ani a fost proaspăt absolvent al liceului din Crasna. În această dimineață, Vasile Marcuș se îndrepta spre seriviciu în Stârciu, unde era angajat la un atelier auto. Familia lui deține o fermă de vaci. 

Cei care l-au cunoscut spun despre tânăr că a fost un băiat foarte cuminte, harnic și la locul lui.
 

Vă reamintim ca azi-dimineață, la ora 8.40, un adolescent de 18 ani, din comuna Cizer, conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 108G, iar între localităţile Plesca şi Horoatu Crasnei, într-o curbă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 47 de ani, din comuna Halmăşd. 

Şoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

Adauga comentariu