Tânăra de 20, însărcinată, atacată de un câine metis

O tânără însărcinată, în vârstă de 20 de ani, a fost atacată de un câine metis. În urma strigătelor repetate, mai multe persoane i-au sărit în ajutor pentru aîndepărta câinele.

Incidentul a avut loc vineri, 10.07.a.c., în jurul orei 21.00, pe stradaLăutarilor din Jibou. Un echipaj de jandarmerie, aflat în patrulare, s-a autosesizat cu privire lacele întâmplate și s-a deplasat la fața locului reușind să-l identifice pe proprietarulcâinelui.

Persoana vătămată, prezentând mușcături în zona membrului inferior stâng,a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Jibou pentru acordarea deîngrijiri medicale.

Față de proprietarul câinelui, un bărbat de 24 de ani din Jibou, jandarmii auîntocmit acte de sesizare privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 12 dinOrdonanța de urgență nr. 55/2002 privind regimul de deţinere al câinilor periculoşisau agresivi, respectiv „neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorultemporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane[...]”. Actele de sesizare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă JudecătoriaJibou, în vederea continuării cercetărilor.

Adauga comentariu