Tânăr de 36 de ani prins de ”rutieri” băut, cu permisul suspendat și cu mașina radiată din circulație

Un tânăr de 36 de ani din Zalău a fost prins de polițiștii rutier încălcând mai multe reguli de circulație. A condus băut, cu permisul suspendat și cu mașina radiată din circulație. 

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracţiunile de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere cu autoturismul neînmatriculat, fapte comise, joi, 11 iulie a.c., pe Drumul Comunal 79, ne-a informat IPJ Sălaj. 

Concret, la data de 11 iulie 2019, ora 23:10, poliţiştii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Crasna, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere a traficului rutier pe Drumul  Comunal 79, între localităţile Stârciu și Hurez, au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr de 36 de ani, din municipiul Zalău. Surpiză mare pentru polițiști. Șoferul avea o alcolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după testarea cu alcooltestul. Mai mult, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul avea permisul de conducere suspendat, din data 7 august 2018, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu număr fals de înmatriculare. Probatoriul administrat în cauză a stabilit că autoturismul a fost radiat din circulaţie, din luna ianuarie 2018.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducere a unui vehicul neînmatriculat.   

Adauga comentariu