Tadici aruncă BOMBA: HC Zalău s-ar putea desființa

HC Zalău și Gheorghe Tadici au scris istorie în handbalul românesc, cât și mondial. 41 de ani de activitate, trei titluri de campioane naționale (2001, 2004, 2005), o Cupă a României (2003), un City Cup (1996), o finală de EHF (2012), un sfert de EHF (2018) și o victorie incredibilă contra tigroaicelor de la CSM București (2019) sunt doar câteva din aspectele care trebuie trecute repede în revistă când vorbim de HC Zalău.

Jucătoare cu renume pregătite sau chiar descoperite de Gheorghe Tadici, o medalie de argint la Campionatul Mondial din 2005 și multe, multe alte file de istorie.

HC Zalău nu este doar un nume local, ci este o legendă în handbalul românesc. 

Din păcate, Tadici a dat verdictul trist. Echipa s-ar putea desființa dacă PNL își duce la îndeplinire planul și taie finanțarea de la echipă.

Întrebat ce s-ar întâmpla cu echipa dacă se taie finanțarea de la Conisliul Județean Sălaj, Tadici a spus clar: "HC Zalău se desființează". Din fericire, spune acesta, sportul nu va avea această soartă tristă deoarece PNL este în opoziție în Consiliul Județean, iar dacă vor ajunge la putere sigur va fi un scandal prea mare și nu vor renunța la finanțarea echipei.

Să amintim că la ședința de rectificare bugetară din vară, PNL-iștii s-au opus finanțării echipei. De altfel, Tadici a tras încă din iarnă un semnal de alarmă susținând că sunt consilieri județeni din PNL Sălaj care nu știu ce vorbesc și vor să taie finanțarea echipei de handbal. 

Adauga comentariu