Tabără pentru copiii cu afecțiuni la coloană

Timp de cinci zile, în perioada 18 iulie  - 23 iulie 2021, Cabinet Kineto în colaborare cu Asociatia Kinetomed organizează prima tabără de scolioză și activități sportive, în stațiunea Băișoara din județul Cluj. 

Tabăra este dedicată copiilor cu vârsta între 12 și 17 ani, care au probleme la coloană vertebrală precum scolioza, cifoza, lordoza sau afecțiuni de postură. De asemenea, la această tabără pot lua parte și copii care nu prezinta nici un fel de afectiune medicala la nivelul coloanei.

Scopul acestei tabere este ca participanții să învețe lucruri elementare despre cum poți preveni scolioza și cum pot avea o postură corectă.

Pe langă aceste lucruri, pentru copii se va organiza și drumeții pentru a cunoaște natura, precum și activități în limba engleză. Mai mult decât atât, vor fi activități distractive, seri de dans, film și multe jocuri distractive. 

”Această tabără, este o oportunitate pentru copii noștri de a învăța lucruri noi, să își dezvolte anumite abilității, de a socializa și a lega prietenii noi”, spune Ramona Mărcuș, kinetoterapeut la Cabibet Kineto. 

Atenție, locurile sunt limitate. Pentru mai multe informații și rezervări puteți suna la 0740450601.

 

 

Adauga comentariu