Sute de zălăuani îi cer primarului Ciunt să ia măsuri împotriva cerșetoriei și a Poliției Locale Zalău, după ce o tânără a fost lovită de cerșetori, iar polițiștii au certat-o pe cea agresată

Pățania ospătăriței de la Pizza King, care a fost lovită de cerșetori și apoi s-a lovit de indiferența Poliției Locale Zalău a ajuns virală pe facebook. Aceasta susține că a fost lovită, scuipată și înjurată de către cerșetori de mai multe ori, iar când a cerut sprijinul Poliției Locale, organele legii i-au spus să nu-i mai deranjeze, să sune la 112.  

Zălăuanii s-au mobilizat și au lăsat sute de comentarii despre fenomenul cerșetoriei din oraș, dar și despre Poliția Locală Zalău, care nu vine în sprijinul lor.

Înainte de a posta mai multe mesaje ale zălăuanilor revoltați care așteaptă măsuri de la primarul Ionel Ciunt, întreb și eu ca cetățean... domnule Ciunt, domnilor viceprimari Bălăjel și Fazakas, când i-ați văzut pe agenții de Poliție Locală să ia măsuri împotriva cerșetoriei? Mai ales că știm că vă plimbați mult prin oraș. 

PS. Domnule primar, domnule șef al Poliției Locale Zalău, să știți că cei mai activi zălăuani în lupta împotriva cerșetoriei sunt mămicuțele. Știți de ce? Normal că nu. Dar vă spunem. Pentru că acestea sunt lipsite de apărare și agasate zilnic de cerșetoare, iar pentru a scăpa de ele trebuie să scoată un leu din buzunar și să-l ofere acestor oameni fără rușine.

PS 2. Domnule primar, în loc să puneți tăblițele acelea de luptă împotriva cerșetoriei prin oraș, mai bine îi puneți la treabă pe agenții de la Poliția Locală. 

Și acum să redăm câteva din sutele de mesaje ale zălăuanilor. 

 • Politia locală ar trebuii desființată că îi plătesc dejaba îs niste oameni puturoși
 • Mă alătur și eu. Cei de la politia locala nu sunt capabili sa rezolve nimic , mai și dar ca arși , mai ales daca ii soliciți noaptea. Trebuie sa te rogi de ei de zici că le ești dator. Sa le fie rușine ! Inutili , incapabili. Nici legislația nu o cunosc.

 • problema e ca sunt protejați, dar nu pe cale de disparitie, ci vor ajunge majoritarii cum vreau toți PRIMARI asa au alegerile asigurate

 • Groaznic, insist sa nu lăsați acest incident să treacă cu vederea....multi facem asa si uite asa își iau lumea in cap.

 • Un sistem de **** !!!! Eu aș depune plângere la poliție împotriva polițiștilor locali!!!! Nu există așa ceva nici într-o țară europeană!!!! Ar trebui desființat cu totul poliția locală!!! Nu fac nimic!!!! Cheamă televiziunea,ziarele să afle o țară întreagă,poate așa vor fi sancționați altfel nici o șansă!!!!!

 • nu nu cred! Trăim într-o țară europeană , plătim niște taxe și datoria polițiștilor e să ne apare nu să se simtă deranjați!

 • Trerebuie luate măsuri împotriva lor este inadmisibilă asa ceva

 • Aceste "doamne" sunt cunoscute deja in toate localurile . Am asistat la multe scene , cand începeau să înjure lumea ca si la usa cortului.. Groaznic 

 • Fiica mea şi colegele au stat pe terasa la Pizza King şi la un moment dat cineva şi-a bägat mîna prin gard şi a furat şnițelul din farfurie.

 •  Oare de ce mai au salarii cei de la politia locală? Ce atribuții au???? Dacă îi chemi la o parcare de reședință că stai cu copilul mic in mașină și cineva ți a ocupat locul de parcare se oftică, în situația de față să chemi jandarmii și poliția atunci ei pt ce iau salarii???

 • sa plimbe toată ziua ursul la bulevard. Chiar nu ne ajuta cu nimic. O instituție care ar trebui desființată

 

Dacă vreți să citiți tot vă invităm pe contul de facebook al tinerei agresate pe o terasă și apoi certată și de polițiștii locali - Krisztina Julia Marton.

PS3. Detalii despre acest caz găsiți aici -> VIDEO. O ospătăriță de la Pizza King a fost lovită, scuipată și înjurată de două cerșetoare pe terasa localului. Poliția Locală a certat-o pe tânără că-i DERANJEAZĂ prea mult cu sesizările

 

Adauga comentariu