Sute de copii au trecut astăzi pragul Poliției orașului Cehu Silvaniei. Criminalişti, poliţişti de la serviciul rutier, ordine publică şi SAS le-au stat la dispoziție cu informaţii despre arme, muniţie și echipamentele de intervenţie

Poliția Orașului Cehu Silvaniei şi-a deschis astăzi porţile pentru copiii care au venit în vizită, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, sărbătorită în fiecare an pe 25 martie. Cei mici au putut vedea armele şi maşinile de intervenţie ale poliţiştilor şi au primit informaţii despre misiunile la care participă oamenii legii. Pe parcursul a trei ore, aproximativ 300 de copii au trecut pragul instituției.

Criminaliştii, poliţiştii rutieri, poliţiştii de ordine publică şi de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, cu toţii au fost la dispoziţia elevilor care au cerut informaţii despre arme, muniţie sau alte echipamente de intervenţie.

De asemenea, a avut loc şi o prezentare video la care au participat elevii claselor a-XI-a şi a-XII-a. La activitate au fost dezbătute mai multe teme, respectiv prevenirea violenţei în şcoli, comportamentul în societate, precum şi răspunderea penală a minorilor. În contextul  sărbătoririi Zilei Poliţiei Române, poliţiştii din Jibou vor organiza luni 18 martie la Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” concursul de desen cu tema ”Poliţistul prietenul meu”.

sursa foto IPJ Sălaj

Adauga comentariu