Succes real pentru SIMEX Șimleu la cea mai mare expoziție de mobilă din lume

Compania românească de mobilă, SIMEX Șimleu Silvaniei a fost în perioada 9 - 14 aprilie 2019 prezentă la cea mai mare expoziție de mobilă din lume, Salonul International de Mobilă "Salone Milano 2019", în complexul expozițional "ISALONI" din Rho, Milano, Italia. SIMEX a expus noul brand de mobilă ”MOOD”, care reprezinta o colecție modernă de mobilier din lemn masiv, din stejar de calitate înaltă, conceput pentru piețele din Europa, Asia, Australia. MOOD, ca gama de linie, este un produs modern cu influențe scandinave și este executat din lemn masiv, cu precizie, cu linii, forme, design și culori bine definite.

”Pentru compania SIMEX participarea la această expoziție a fost un real succes, care se reflectă prin contactele stabilite cu reprezentanții marilor rețele de magazine din mai multe țări, precum Anglia, USA, Canada, Franța, Germania, EAU, India, China, Argentina, Brazilia, Danemarca, Australia, Italia, Spania Africa de Sud, Israel și bineinteles Rusia care este prin tradiție interesată de mobila romanească. În viitorul apropiat, așteptam la Șimleu Silvaniei vizita mai multor reprezentanți din țările enumerate mai sus, cu care am facut cunoștință la expoziția din Milano”, ne-a declarat Gabriel Antoniu Lavrincic, director comercial în cadrul companiei SIMEX. 

Brandul de mobilă românesc „MOOD” devenit deja brand internațional de succes, se prezintă în România la scurt timp după lansarea sa la Expozițiile Internaționale de la Koln și Budapesta, unde a fost un succes internațional care s-a reflectat în colaborări pe o rază lungă, din UE până în India. MOOD by SIMEX este conceput sub semnătura cunoscutului designer român Constantin Alupoaei de la studioul IZZI DESIGN BOX din București.

”In ultimii cinci ani au avut loc multe schimbări… Lumea în care trăim a devenit mai diversificată, cu o ușoară tendință spre modern, cu o cerință de mobilier de calitate. SIMEX a evoluat astfel încât să satisfacă aceste nevoi, iar noua identitate reflectă această evoluție. Această evoluție pune în evidența faptul că suntem o companie modernă, cu încredere în viitor. Noul brand MOOD intră pe piață cu un portofoliu format din trei familii: Linea, Forma și Edge. MOOD by SIMEX intentioneaza in viitorul apropiat sa deschida magazine proprii in toate municipiile din Romania si magazine prin parteneriat in Europa, America, Australia si Asia prin care sa promoveze sintagma calitatii „Made in Romania”. ”, a mai spus Lavrincic

SIMEX, cu sediul central în „orașul mobilei” – Șimleu Silvaniei, care a devenit un loc însemnat pe harta națională și internațională a industriei de mobilă, este constituit din patru fabrici de mobilă cu acționariat sută la sută românesc, care funcționează fără întrerupere din 1947, ateliere proprii de creație cu designeri specializați, utilaje performante și cei mai buni profesioniști în arta prelucrării lemnului. Deține o largă rețea de distribuție în România, Europa, Rusia, Kazahstan, Tadjikistan, Uzbekistan, Kirghistan, Azerbaidjan, Armenia, Georgia, Ucraina etc. 

 

 

 

Adauga comentariu