Studentii de la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca au decis sa anuleze banchetul festiv si sa doneze toti banii familiilor indoliate

Studentii Universitatii Tehnice Cluj-Napoca, de la Facultatea de Stiinte - filiala Baia Mare, care erau colegi cu cele patru fete ce au murit in tragedia de la Jibou au decis sa anuleze banchetul de absolvire a facultatii, iar banii stransi pentru organizarea evenimentului sa fie donati celor patru familii. 

”Studenţii Facultăţii de Ştiinţe, care urmau să aibă banchetul de absolvire, au decis să doneze toţi banii strânşi familiilor celor patru colege decedate, astfel că bachetul nu se va mai ţine. Cele patru studente erau implicate şi conştiincioase”, a precizat Secretarul general al Ligii Studenţilor ”Pintea Viteazu” Baia Mare, Ioana Grad, pentru jurnalistul maramuresean Vasile Dale.

“E foarte greu să ne adunăm acum. Suntem cu sufletele zdrobite. Ieri ne-am despărţit după festivitatea de absolvire cu mare bucurie. Una dintre ele, ca şefă de promoţie a primit diploma de recunoaştere a acestei performanţe, domnişoara Sara Pop. Toate învăţau foarte bine, toate erau un model de studente eminente, fără niciun fel de exagerare”, a mărturisit şi Monica Marian, decanul Facultăţii de Ştiinţe, pentru jurnalistul maramuresean Vasile Dale. 

Adauga comentariu