Strada Gheorghe Doja este în proces de modernizare

Strada Gheorghe Doja este în proces de modernizare

Până în prezent, pe această stradă a fost realizată canalizarea pluvială și canalizația pentru curenți slabi în proporție de 90%, au fost amenajate trotuarele și pistele de biciclete în proporție de 70% și a fost așternut primul strat de asfalt, de la intersecția cu strada 22 Decembrie 1989 până la intersecția cu strada Avram Iancu.

Proiectul de modernizare a străzii Gheorghe Doja este finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional – Axa 4.1 – mobilitate urbană durabilă, iar odată cu finalizarea acestuia, pe această stradă vor fi executate următoarele tipuri de investiții: reabilitarea trotuarelor, amenajarea pistelor de biciclete, reabilitarea canalizării pluviale, realizarea canalelor tehnice pentru curenți slabi și refacerea tramei stradale, ne-a transmis Primăria Zalău.

Valoarea lucrărilor este de 10.117.466,06  de lei cu TVA, iar termenul de execuție al lucrărilor este de 24 de luni. Asocierea SC Avril SRL și SC Delcar SRL vor executa lucrările de reabilitare pe această strada din Zalău. 

Adauga comentariu