Stiri de Brasov, cel de al 15-lea ziar online din reteaua Presa Buna, intra "in pita" de maine. Ziaristii grupului media s-au intalnit la Cluj timp de 5 zile pentru o sesiune de training

Ziarul online Stiri de Brasov o va avea ca redactor-sef pe Simona Suciu, o jurnalista foarte experimentata ce provine din reteaua Adevarul.


"Este o borna importanta pentru proiectul nostru, Presa Buna. Marcand deschiderea a 15 ziare online locale, am simtit nevoia unei intalniri de lucru cu toti colegii mei. Saptamana trecuta la Cluj, am avut o importanta sesiune de training, prilej sa ne cunoastem si mai bine si sa discutam ce putem face pe viitor in plus ca sa oferim cititorilor nostri o experienta relevanta.

De la tehnici de filmare pana la probleme etice ale meseriei noastre, de la un chef de pomina in cea mai frumoasa podgorie a Transilvaniei si pana la strategii editoriale, totul a avut un sens pentru noi. 

Reteaua Presa Buna este un proiect unic in Romania si va fi o pepiniera absolut senzationala de subiecte pentru noul post de stiri national NCN", spune Liviu Alexa, jurnalistul care detine reteaua.


Stiri de Bistrita
Ziar de Arad
Stiri de Focsani
Ziar de Cluj
Stiri de Arges
Stiri de Iasi
Ziarul de Craiova
Ziarul de Salaj
Ziar de Gorj
Ziar de Hunedoara
Ziarul de Baia Mare
Ziar de Alba
Ziar de Oradea
Ziar de Suceava
Stiri de Brasov

Adauga comentariu