Starul american David Reece își va promova noul album cu fotografii realizate la Festivalul MMC din Șimleu Silvaniei. Ce program are în Sălaj legenda vie a rock-ului mondial

David Reece, o legendă vie a rock-ului mondial va concerta pe 24 august la Festivalul MMC - Biker`s Fest. David Reece este cap de afiș al evenimentului de anul acesta. Cu o activitate de aproape patru decenii pe scena rock-ului mondial, starul american David Reece a fost printre altele solistul celebrei trupe Accept, înregistrând 26 de albume ca solist sau împreună cu alte formaţii precum Bangalore Choir sau Bonfire.

David Reece a postat zilele acestea o filmare pe facebook în care susține că este foarte încântat că voi cânta în inima Transilvaniei, dar și vă va face numeroase fotografii pe care le va folosi pentru promovarea noului album. 

"Ma bucur ca voi merge sa cant in Transilvania , Romania la MMC Biker's Fest. O sa cant piese de pe noul album dar si piese vechi pe care le stie toata lumea. O sa faca poze pe care o sa le foloseasca pentru promovarea noului album. Ne vedem in Transilvania la un concert frumos, sa cantam si sa ne distram impreuna", a spus starul american. 

David Reece vine din Germania direct în România cu un avion. Va ateriza la Cluj-Napoca, de unde va fi adus la Zalău cu un autoturism. Starul american se va caza în 23 august la Hotel Brilliant. Concertul său va avea loc abia pe 24 august, după care se va întoarce în Germania.

Evenimentul este recomandat de Ziarul de Sălaj !

Adauga comentariu