Stadion de cinci stele la Zalău. Ne lipsește echipa

Chiar dacă nu avem o echipă care să evolueze cel puțin în Liga a III - a, Primăria Zalău anunță că are un plan să renoveze Stadionul Municipal ”Gheorghe Gușet” pentru a ajunge la standarde europene. Așadar, echipă de fotbal nu avem, însă vom avea stadionul de cinci stele. 

În acest context, se va schimba gazonul de joc și pista de alergare. De asemenea, se vor reface și tribunele și se vor acoperi. Planul de reabilitare al Stadionului Municipal din Zalău mai cuprinde construcția unui teren sintetic vizavi de Hotelul Stadion. 

”Avem un proiect de reabilitare a Stadionului Municipal din Zalău în care sunt cuprinse mai multe lucrări. Se va schimba suprafața de joc și pista de alergare. De asemenea, vrem să refacem tribunele și să le acoperim. Acest lucru este posibil după o expertiză pentru că stiți cum arată în acest moment tribunele. Vizavi de Hotel Stadion se va construi și un teren sintetic. În concluzie, noi vrem să facem un stadion frumos și să-l deschidem publicului larg”, ne-a declarat viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel. 

Investiția la Stadionul Municpal din Zalău se ridică la suma de 8 milioane de lei, iar lucrările vor începe cât de curând. 

Comentarii

emil cristian

12.02.2019 17:25
Niciodata nu va avea zalaul asemenea stadion,doar minciuniPSDiste Nu au reusit sa astupe gropile de pe un amarat de bulevard

Adauga comentariu