Spitalul Județean de Urgență Zalău, donație importantă prin intermediul lui Adrian Chichișan

Materiale sanitare în valoare de peste 100.000 RON au ajuns azi sub forma de donatie la Spitalului Județean de Urgență Zalău. Intermediar la această donație a fost Adrian Chichișan, seful ISU Sălaj și președintele Crucii Roșii Sălaj, un om suflet mare, care s-a mai implicat în multe cazuri sociale.

În cursul zilei de azi la Spitalul Județean de Urgență Zalău (SJUZ) a fost descărcat primul camion din cele cinci, cu materiale sanitare, donație primită din partea Asociației Osteuropahilfe din Elveția, prin intermediul Crucii Roșii, filiala Sălaj (președinte- Adrian Chichișan). 
Acest ajutor depășește valoarea totală de 100.000 RON și constă în consumabile generale, halate de operație, uniforme, echipamente de unică folosință, materiale de o calitate superioară, după cum a afirmat Ramona Marincaș, directorul medical al SJUZ.

La descărcarea lor, au dat o mâna de ajutor cei doi subprefecti ai județului Sălaj, Romeo Sârca și Robert Vasvari, alături de Lorena Filip, director al Crucii Roșii, filiala Sălaj. 

Celelalte patru transporturi cu materiale sanitare sunt așteptate în cursul zilei de astăzi și vor fi repartizate pe secții, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău.

Adauga comentariu