Sotia lui Tiberiu Marc a pus anunt pe OLX ca vinde teren in Zalau, langa firma Euro Card detinuta de Galis si Huluban. Pret total: 400.000 euro

Maria Marc, sotia domnului Tiberiu Marc, presedinte al PSD Salaj si al Consiliului Judetean Salaj a postat pe site-ul OLX doua anunturi prin care anunta ca are de vanzare doua terenuri situate pe drumul european E81, la iesirea din Zalau spre Hereclean. 

Un teren este in suprafata de 1 hectar, iar arul de teren il vinde cu 3.000 de euro. Celalalt este in suprafata de 51 de ari si se vinde cu 2.200 de euro arul. In total, doamna Marc ar trebui sa obtina pe cele doua terenuri suma totala de 412.200 de euro. 

Am sunat si noi sa ne interesam de soarta celor doua terenuri, si asa am aflat ca unul este situat peste drum de firma Euro Card a lui Galis si Huluban. Nu ridicam nici macar un semn de intrebare. E o zona prospera acolo, insa ne tot intrebam de ce le vinde. 

"Le pot vinde si impreuna si separat. Unul este situat peste drum de firma Euro Card", ne-a spus doamna Marc. 

Cine sunt Galis si Huluban, patronii Euro Card? V-am mai spus, dar va spunem. Cei doi sunt judecati in celebrul dosar de coruptie instrumentat de DIICOT Salaj, unde mai sunt invinuiti si judecatorul Patritiu Daraban, fostul inspector scolar Ioan Abrudan (PDL), Dumitru Ardelean (patron Drum Construct), Ioana Malvina Galis (fata lui Galis si sotia lui Cristi Pop, care este fiul lui Vasile Pop, fost politist), dar si alti doi politisti. Galis si Huluban mai sunt judecati si intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 5 milioane euro!

Adauga comentariu