Singurul primar pușcăriaș din Sălaj, Sandu Bercean și-a găsit de muncă la o firmă a Consiliului Județean Sălaj

Sandu Bercean, fostul primar al comunei Mesesenii de Jos, este singurul primar puscarias din judet.

Dupa ce a iesit din temnita, si dupa ce nu a mai putut detine functia de primar, Sandu Bercean a primit un job bun la firma SC Paza Obiective si Interventie, firma finantata suta la suta din bani publici de catre Consiliul Judetean Salaj - institutie condusa de liderul PSD, Tiberiu Marc

"Domnul Sandu Bercean lucreaza aici la noi la birouri; nu va pot spune de cand, eu sunt angajata de mai putin timp", ne-a spus secretara frimei. 

Sandu Bercean a fost in trecut un lider marcant al PSD Salaj, fiind secretarul organizatiei. Sandu Bercean este singurul primar din judetul Salaj care a ajuns dupa gratii. A fost condamnat definitiv in 2014 la 6 luni de inchisoare dar a iesit dupa 2 luni si jumatate. A fost gasit vinovat pentru conflict de interese si fals intelectual.

La conducerea Primariei Mesesenii de Jos, unde Bercean a fost primar, a ajuns intre timp baiatul sau - Alexandru Bogdan Bercean. Fiica lui Bercean, Lorena Filip este director la Crucea Rosie Salaj. 

Bercean a mai primit o lovitura dura si in luna iunie. Judecatoria Zalau l-a condamnat in prima instanta la 5 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu - cu un prejudiciu ridicat la 3 miliarde de lei vechi. El este considerat vinovat pentru ca a incheiat contracte care nu au fost niciodata onorate. 


Adauga comentariu