Șimleuanul Molnar Levente diagnosticat recent cu o boală cruntă a trecut cu bine de primele investigații. Colegii lui Levente ne dezvăluie detalii cu privire la evoluția stării lui de sănătate

Șimleuanul Molnar Levente diagnosticat cu limfom Non-Hodgkin, o formă de cancer în sânge a trecut cu bine de primele investigații privind evoluția bolii. Levente a urmat un tratament de șase ședințe cu citostatice, iar după al treilea tratament a urmat o investigație privind evoluția bolii în organism. Analizele efectuate au fost negative, astfel încât nu există pericolul unui transplant. Levente va efectua alte trei tratamente, urmate de o perioadă de recuperare și evaluări periodice prin investigații medicale de specialitate. Tratamentele prin chimioterapie costă lunar 24.000 lei, iar în cazul unei intervenții chirurgicale costurile s-ar ridica la 100.000 de euro. Colegii lui Levente Molnar de la Unitatea Militară 01465 Șimleu Silvaniei care i-au fost alături din prima secundă de la aflarea teribilei vești, fac publice detalii despre starea colegului lor. 

"Vrem să vă aducem la cunoștință câteva detalii referitoare la colegul nostru Molnar Levente. De când a fost diagnosticat a urmat un tratament care a constat în șase ședințe prescrise cu citostatice. După al treilea tratament a urmat o investigație pentru a vedea răspunsul organismului față de boală. Analizele efectuate au fost NEGATIVE, IAR ACEST LUCRU ESTE ÎMBUCURĂTOR. Nu există pericolul unui transplant. Urmează efectuarea celorlalte trei tratamente și o perioadă de recuperare, binențeles evaluări periodice prin investigații medicale de specialitate. Am fost mandatat să aduc la cunoștința opiniei publice, tuturor donatorilor și făcătorilor de bine, alături de mulțumirile noastre sincere. Familia lui Molnar Levente vă mulțumește pentru sprijinul acordat, pentru solidaritate și pentru omenie. Aceasta este o veste îmbucurătoare. Noi personalul unității din Șimleu vă mulțumim de asemenea și vă asigurăm de sprijinul nostru. În acest sens la sediul unității noastre în data de 3 aprilie 2019, se va organiza împreună cu Centrul de Transfuzie Sangvină din Zalău o acțiune de donare de sânge pentru persoanele în nevoie. Contravaloarea tichetelor de masă dobândite va fi donată tot persoanelor care au nevoie. Vă mulțumim pentru înțelegere și solidaritate. DUMNEZEU EXISTĂ, ÎN FIECARE DIN NOI", scrie pe facebook Mangiurea Ionel.

Reamintim că Levente a diagnosticat cu limfom Non-Hodgkin, o formă de cancer în sânge după un control medical în urma unei lovituri banale la gleznă. Cei care vor să-l ajute pe Levente pot face donații la Unitatea Militară 01465 Șimleu Silvaniei sau în contul militarului Molnar Levente Adam deschis la Banca Română pentru Dezvoltare.

Cont lei: RO24BRDE330SV96283943300

ÎMPREUNĂ PUTEM SALVA O VIAȚĂ!

Adauga comentariu