Și frumoasă, și deșteaptă. Andreea Cotoară e singura absolventă din Sălaj cu 10 pe linie la Bacalaureat

Notele finale ale Examenului de Bacalaureat, după contestații, au fost publicate astăzi pe site-ul Edu.ro. În județul Sălaj, după contestații, s-a înregistrat o singură medie de 10.

Andreea Cotoară "e norocoasa" care a primit 10 pe linie după ce a ales să facă contestație. Inițial, Andreea a obținut nota 10 la matematică și la biologie, iar lucrarea la limba și literatura romoână i-a fost evaluată cu 9,80. Tânăra absolventă a Colegiului Național "Silvania" Zalău a ales să depună contestație. După o nouă evaluare a lucrării, Andreea s-a ales cu încă un 10 și a devenit singura absolventă din promoția 2018 care a obținut media 10 la Bac

"Am depus contestație pentru că știam că la limba română totul este foarte subiectiv și sincer, am sperat să mă ajute și Dumnezeu", ne-a mărturisit Andreea. 

 

Andreea nu este doar o fată foarte deșteaptă ci și foarte frumoasă. Absolventă a specializării științe ale naturii de la Colegiul Național "Silvania", tânăra născută în zodia balanță, de o frumusețe răpitoare, spune că a reușit datorită faptului că a învățat constant. 

"Dacă înveți constant nu ai cum să nu reușești. Repetiția este cheia", ne spune Andreea.

Andreea a fost olimpică la limba română în gimnaziu și a avut tot timpul o afinitate spre această materie. În rest... nu s-a obosit tare cu învățatul. A știut cum să-și canalizeze atenția, cum să extragă informația necesară din tot ce a studiat și așa a reușit. 

"La matematică am început să fac singură subiecte pentru Bac cu două săptămâni înainte, iar la bio am aceeași materie ca pentru admitere, pentru că eu vreau să intru la medicină, la Cluj. Sigur, au contat mult și profesorii", ne mărturisește tânăra. 

 

Adauga comentariu