Și azi l-am căutat pe Tudor Niream

Reporterii Ziarul de Sălaj au organizat și azi, o nouă căutare a lui Tudor Niream. De data aceasta reporterii au străbătut mai multe pajiști din Recea Mare și Recea Mică, însă fără rezultat. 

Mai mulți locuitori din cele două sate au povestit că prin locurile pe unde l-au căutat azi,  pe Tudor, reporterii Ziarul de Sălaj, au mai fost și alți căutători, opinia noastră este puțin diferită. După cum arătau acele zone, suntem fermi convinși că nu a ajuns nimeni în acele locuri. Mai mult, cărările nu erau bătătorite, iar crengile rupte de pe pământ nu au fost ”deranjate” obsolut deloc, în sensul că erau clae grămadă, una peste alta. 

Nu acuzăm pe nimeni, însă Tudor Niream trebuie găsit, pentru că prea multe persoane suferă de aproape două săptămâni. Vă asigurăm că vom continua căutările indiferent de situație. 

Tudor Niream a dispărut din casa bunicilor, din Recea Mare în 23 noiembrie, când le-a zis bunicilor că merge să se plimbe. De atunci nimeni nu l-a mai văzut. În momentul plecării la plimbare era îmbrăcat cu geacă bleumarin, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta converse, de culoare bej. Semnalemente: întalțime 1,70m; păr șaten, spre blond; ochi căprui; constituție atletică, fără semne particulare.

Cei care dețin informații sunt rugați să se adreseze celui mai apropiat post de poliție sau să sune la numărul de telefon 0744487728. 

Adauga comentariu