Septimiu Țurcaș, cere sprijinilor șimleuanilor la alegerile din septembrie

Actualul primar al orașului Șimleu Silvaniei, Septimiu Turcas le-a cerut sprijinul șimleuanilor pentru alegerile locale din luna septembrie. Într-o postare pe Facebook, edilul a făcut o scurtă "radiografie" a investițiilor în ultimul mandat și le-a mulțumit locuitorilor din Șimleu pentru încrederea și sprijinul din ultima perioadă. 
 

"Dragi șimleuani,

Am parcurs împreună o perioadă benefică pentru dezvoltarea urbei noastre. Astfel că, în ultimii  patru ani au fost colectați 51,5 milioane lei la bugetul orașului Șimleu Silvaniei din taxe și impozite. De asemenea, am reușit să atragem fonduri externe nerambursabile pentru proiectele realizate sau care urmează să fie implementate de 91 milioane lei, aproximativ 176% din veniturile proprii ale orașului. Despre realizările de pâna acum, dar și despre viitoarele proiecte pe care doresc sa vi le propun, voi scrie pe rând, în viitoarele mele postări.
Înainte de toate, vreau să vă mulțumesc pentru încrederea și sprijinul pe care mi l-ați acordat de-a lungul timpului, încredere și sprijin pe care le-am reîntors către dumneavoastră ori de câte ori am avut ocazia. Ați fost alături de mine, de Consiliul Local al orașului Șimleu Silvaniei, în toate acțiunile și activitățile întreprinse pentru creșterea gradului de confort, civilizație și siguranță în orașului nostru. Sunt conștient de faptul că, fără implicarea dumneavoastră în toate proiectele dezvoltate, nu am fi reușit să ducem atâtea la bun sfârșit.
La alegerile din data 27 septembrie, vă solicit din nou sprijinul pentru următorii patru ani, având încredere că, pe lângă multe planuri noi, vom reuși să finalizăm o parte importantă a proiectelor aflate în derulare. 
Vă mulțumesc pentru încredere și susținere", este postare lui Septimiu Turcaș. 

Adauga comentariu