Senatorul sălăjean Gheorghe Pop sare în apărarea românilor "batjocoriți" de bănci

Senatorul sălăjean Gheorghe Pop (PSD) este semnatarul a patru proiecte legislative ce privesc modul în care băncile din românia profită de pe urma românilor cu credite. Senatorul sare în apărarea celro care au contractate împrumuturi prin cele patru inițiative legislative care se află la ora actuală în dezbatere în comisiile de specialitate din Senat.

Cele patru legi semante de Gheorghe Pop sunt: Propunere legislativă privind protecția consumatorilor împotriva dobânzilor excesive; Propunere legislativă privind protecția consumatorilor față de executările silite abuzive sau intempestive; Propunere legislativă privind protecția consumatorilor contra riscului valutar în contractele de credit; Propunere legislativă privind protecția consumatorilor contra cesiunilor speculative de creanțe.

Dacă aceste legi vor fi adoptate, cetățenii români cu credite, în special cele în valută se vor putea apăra mult mai ușor în fața băncilor și vor face față mult mai ușor creditelor pe care le au contractate.

Mai multe detalii despre fiecare proiect legislativ puteți citi AICI.

Adauga comentariu