Șeful Poliției Zalău spune că inspectorii Curții de Conturi i-au imputat o datorie contrar legii

Șeful Poliției Zalău, Gabi Terheș, se ocupă și de echipa de volei din Divizia A2 - ACS Volei Club Zalău 2015. Echipa condusă de polițist are o datorie către Primăria Zalău de 5.960 de lei. Luna trecută, polițistul a primit acordul Consiliului Local Zalău să achite datoria în rate.

Totuși, cel care conduce Poliția Zalău și care vrea să ajungă șef al Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj susține că datoria imputată echipei sale este contrar legii. 

"Este o datorie pe care Curtea de Conturi a evaluat-o în urma unui control, dar este o datorie total, cum să spun eu, anapoda. Nu vreau să folosesc chiar așa. Ei se bazează pe un text de lege din noul cod fiscal dar mie mi se pare total contra legii a percepe, ca să îți spun ce înseamnă datoriile la consiliul local. Datoriile constau în impozit. Noi avem încheiat, ca echipă de volei, ca și club, avem încheiat un contract de închiriere cu Primăria Municipiului Zalău un contract pentru folosința, pentru o sumă de bani, a Sălii Sporturilor pe perioada când avem antrenamente. Avem o taxă de plată, deci noi suntem chiriași ei proprietari. Ei ne-au anunțat că trebuie să achităm impozitul pe clădire cât am închiriat-o", a spus Gabi Terheș. 

 


 

Adauga comentariu