Seful Poliției Sălaj, Marius Stuparu, după ce ministrul Bode a anunțat concursuri pentru șefia IPJ-urilor din toată țara. ”Mă voi înscrie la concurs. Eu mai am mult de muncă aici în Sălaj și vreau să închei ceea ce mi-am propus ca și proiecte”

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțat în dese rânduri de când a preluat portofoliul, că va fi stabilit un calendar al concursurilor pentru ocuparea funcțiilor de șefi ai inspectoratelor județene de poliție din toată țara. În prezent, șeful Poliției Sălaj, Marius Stuparu este împuternicit până la data de 10 martie 2021. 

În acest context, Marius Stuparu ne-a informat că ia în considerare înscrierea la concurs. Comisarul șef de Poliție ne-a explicat și care sunt motivele pentru care va participa la concurs. Acesta sunține că munca lui nu s-a încheiat în Sălaj și vrea să-și ducă proiectele la final.

”Mai am timp să mă gândesc până la data concursul, dar în princiupiu o să mă înscriu la concurs pentru că eu am venit aici să fac treabă, nu să plec. Consider că încă nu am încheiat ce mi-am propus și voi lua în considerare să mă înscriu la concurs. În principiu mă voi înscrie. Eu mai am mult de muncă aici în Sălaj și vreau să închei ceea ce mi-am propus ca și proiecte”, ne-a declarat inspectorul șef al IPJ Sălaj, Marius Stuparu.

Vă reamintim faptul că Marius Stuparu este la cea de-a doua împuternicere ca inspector șef al IPJ Sălaj. Prima împuternicire a avut loc anul trecut în iunie pe o perioadă de trei luni, iar a doua în luna septembrie pentru perioadă de șase luni.

 

Adauga comentariu