Șefa învățământului sălăjean, doamna "general" Pop le-a vorbit absolvenților de clasa a XII-a pe o limbă înțeleasă doar de dânsa

Când șefa învățământului, stimabila Maria Pop, nevastă de senator PSD, "vorbește lemne", ce așteptări să mai avem de la elevii care au susținut Examenul de Bacalaureat? 

Stimata "doamnă general", așa cum îi place să fie alintată de subalternii din Inspectoratul Școlar Județean Sălaj, le-a vorbit absolvenților de clasa a XII-a despre...nimic. Le-a spus ceva care doar în mintea ei are logică.

Mai pe înțelesul tuturor, doamna "general" fără stele, le-a transmis absolvenților definiția verbului "a pleca"; o definiție înțeleasă doar de domnia sa. Apoi a încercat să o scalde cumva; dar tot nu a ieșit nimic. A spus ceva de genul... "dacă plecăm, ci doar nu ne oprim".  

"A pleca înseamnă a te întoarce cu spatele şi a începe să păşeşti în sens opus, iar noi rămânem cu faţa spre voi şi nici sensul în care mergem nu se schimbă. Deci, nu plecăm, ci doar nu ne oprim", este mesajul postat pe site-ul IPJ Sălaj, transmis de doamna Maria Pop către absolvenții de clasa a XII-a. 

Și doamna Pop, cum să vă întreb eu... v-ați așteptat să avem rezultate mai bune la Bac? 

 

 

Adauga comentariu