Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Daniel Botănoiu s-a întâlnit cu producătorii agricoli din Nușfalău și Moiad

Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Daniel Botănoiu, a vizitat ieri doi producători agricoli din Sălaj. Alături de subprefectul Vegh Alexandru, directorul Direcţiei Agricole Valentin Duca, directorul OJFIR Sălaj Domițian Bențe și directorul APIA Sălaj Călin Perneș, secretarul de stat în Ministerul Agriculturii Daniel Botănoiu a purtat discuții cu un producător agricol înscris în programul guvernamental de sprijinire a creşterii tomatelor în spaţii protejate din Nuşfalău, SC. NEON PRODUCT SRL şi un crescător de bovine de carne din Moiad, SC. SALVATORE SRL, crescator de bovine rasa LIMOUSINE.

"Am avut întâlniri cu producătorii de tomate pentru că aveţi la nivelul judeţului o explozie în această direcţie şi anume producători care s-au înscris în programul de minimis, cu mărfuri de calitate foarte bună şi ceea ce este foarte important, utilizează energie alternativă geotermală pentru a produce tomate de o calitate foarte bună şi la preţuri rezonabile. De asemenea, am avut o întâlnire cu crescătorii de vaci de carne Limusine, cu creşteri extraordinare, cu un amenajament foarte bun, cu afaceri care sunt prospere", a declarat la finalul vizitelor, Daniel Botănoiu.

Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Daniel Botănoiu a fost prezent ieri în Sălaj, alături de premierul Viorica Dăncilă și ministrul sănătății, Sorina Pintea.

Adauga comentariu