Seară magică la Hanul Drumeților. Chefi celebri din București și Cluj-Napoca vin la Zalău

Cel mai vechi restaurant din Zalău, Hanul Dumeților, pregătește o seară magică. Deschis acum 31 de ani, Hanul Dumeților este unul dintre cel mai apreciat restaurant din Zalău, iar pentru joi, 24 iunie 2021, administratorii pregătesc ceva special, o seară magică și de neuitat. 

Chefi celebri din București și Cluj-Napoca, alături de Chef-ul Itsvan Deak și Cirprian Barb, împreună cu vestita Crama Gramma, își dau întălnire la Zalău pentru degustări asociate cu cele mai fine prepate, învăluite de arome formidabile și vinuri pe măsură. 

Chefii vor pregăti adevărate delicatese culinare printre care somon în foie de paste prajită și cremă parmenzan cu praz crocant, piept de pui suculent tras în unt, Camembert în panko și vrăbioară de vită, sos de vin, sfeclă cu trufă și piure de cartof mov. 

Toate aceste preparate vor fi asociate cu vinuri alese a căror personalitate poate fi descrisă cel mai bine prin noțiunea de călătorie verbală și trebuie asociate discuțiilor constructive, momentelor de inspirație, clipelor în care conversația alunecă spre subiecte adevarate și in care vorbele fără consistență sunt lăsate la o parte.

Cei care doresc să se participe la această seară magică trebuie să se înscrie începând cu ora 18.00, prețul unui meniu fiind de 140 de lei. Atenție, locurile sunt limitate.  

Adauga comentariu