Se rupe PNL Sălaj? Lucian Bode a participat la o întâlnire ascunsă cu Vasile Blaga și liderii PDL

Mai mulți parlamentari și primari liberali care provin din fostul PDL au participat miercuri la sediul partidului din Aleea Modrogan la ședința informală convocată săptămâna trecută de Vasile Blaga, fost co-președinte al PNL. Printre aceștia s-au numărat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, dar și Lucian Bode, președintele PNL Sălaj, aceștia stând în spatele lui Blaga la declarațiile de presă de după. Blaga a admis la final că ar trebui îmbunătățita comunicarea între vechiul PDL și vechiul PNL, conform HotNews.

Deputatul Lucian Bode, președintele PNL Sălaj a declarat pentru Ziarul de Sălaj că nu se pune în discuție o ruptură a PNL. 

"Orice fel de întâlnire a liderilor politici la sediul central al PNL nu este o întâlnire "ascunsă”! Este un  semn de normalitate și maturitate politică, mai degrabă o întâlnire de lucru, nu o întâlnire separată între membri ai fostului Partid Democrat Liberal. Din punctul meu de vedere, la 4 ani de la formarea Alianței Creștin Liberale și la 3 ani de la fuziunea celor două formațiuni politice (PNL si PDL) nu ar mai trebui să existe astfel de abordări și percepții care să încerce să reflecte o împărțire a membrilor PNL după vechea apartenență politică. Din momentul fuziunii celor două partide, fiecare membru și-a asumat fără îndoială îndeplinirea obiectivelor noii structuri politice.

Cu privire la fondul acestor discuții, ele se justifică atâta timp cât în urma lor vom constata o evoluție constructivă a PNL, mai ales în anumite filiale (nu este cazul filialei Sălaj, unde lucrurile sunt perfect armonizate)", ne-a transmis Lucian Bode.

Adauga comentariu