Se poate și la Zalău. Pacient din Cluj-Napoca, venit la Spitalul din Zalău să se trateze. Rezultatul: SUPERMULȚUMIT

Un bărbat din Cluj-Napoca care s-a tratat la spitalul din Zalău a rămas susprins de profesionalismul găsit în cea mai mare unitate spitalicească din Sălaj. 
Chiar dacă la început a fost puțin reticent, la final s-a declarat foarte mulțumit de cum a fost tratat. 
Clujeanul a avut nevoie de serviciile medicale oferite de medicul Bogdan Juravle, despre care a avut doar cuvinte furnoase.

"Da, din Cluj în Zalău deoarece Omul sfințește locul

Din Cluj în Zalău. Majoritatea (cunoștințe, bolnavi, personal medical,) cu care am vorbit s-au mirat, cum de unul din Cluj (cu istorie medicală grea) merge la medic în Zalău. Da, din Cluj în Zalău deoarece Omul sfințește locul.  În cazul meu domnul dr. Juravle Bogdan Ioan. Mi-a fost recomandat fiind un bun profesionist,un om integru, care își tratează pacienții fără să facă diferență între ei. Pentru el, pacientul este o persoana care are nevoie de intervenție medicală și nu ca și o sursă de venit în plus. Totodată mi s-a spus, ca spitalul este curat, ordonat, cu personal medical prietenos, profesionst care tratează pacienții cu respect. Am fost și da, m-am convis. Toate lucrurile auzite sunt adevărate. Pe această cale ii mulțumesc domnului Dr. Juravle Bogdan Ioan pentru profesionalismul arătat, de devotamentul față de pacient, mulțumesc echipei medicale care au stat lângă mine (personalul de la blocul operator, personalul de la terapia intensivă, personalul de la urologie). M-am simțit în siguranță și chiar dacă nu am dat un leu, tot am fost tratat regește. Mă bucur că am făcut acest pas și că am optat pentru Zalău. Nu voi regreta această alegere. Mulțumiri de la pacientul P. Norbert.

Norbert iti MULTUMIM ca ai avut incredere in Spitalul Județean de Urgență Zalău si iti dorim multa sănătate", se arată într-o postare pe pagina oficila de Facebook a spitalului din Zalău. 

Adauga comentariu