Se înghit sau nu USR-iști și PLUS-iștii în Sălaj?

Ce să mai înteleagă oare sălăjenii despre Alianța USR-PLUS, se mai înghit oare între ei sau nu sau fiecare încearcă să tragă ciolanul cel mai mare posibil?

La o scurtă trecere în revistă a conturilor de Facebook a partidelor politice din Sălaj, am rămas oarecum fără reacție când am ajuns la USR Sălaj. 

Acum mai bine o oră, cei de la USR Sălaj anunțau că începând cu ora 14.00, Alianța USR-PLUS Sălaj va depune la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Doar că citind toată postarea cei de la PLUS Sălaj lipseau din anunț. 

În postare este prezentată doar lista cu candidații petru Senat, iar cei de la Camera Deputaților, care sunt de la PLUS lipseau. 

La fel ca în dragoste, oamenii se mai ceartă și în politică, însă când e vorba de un ciolan așa mare cum e un mandat de deputat sau senator, tăiem în carne vie.

Totuși, se înghit sau nu USR-iști și PLUS-iștii în Sălaj?

Într-o altă ordine de idei să mai spunem că pentru Senat Alianța USR-PLUS (cu sau fără dragoste) se bazează pe 
Cosmin Cristian Viașu, Bob Virgil Marius, Gabriela Carmen Olar și Tamas Mihai, iar pentru Camera Deputraților pe Alin Prunean, Cosmina Cozma, Ștefan Boța, Adrian Nistor, Radu Marian și Liviu Fărcaș

 

Adauga comentariu