Se dorește sau nu promovarea echipei SCM Zalău în Liga a 2 - a? Ce spune primarul Ionel Ciunt

SCM Zalău este foarte aproape de o promovare în Liga a 2 - a la al doilea an de participare în Liga a 3 - a. În prezent, trupa pregătită de Lica Jula și Alexandru Pop se află pe locul doi în clasamentul Seriei a X - a, la un punct de liderul Minaur Baia Mare. Primele două echipe clasate la finalul campionatului vor evolua în barajul de promovare cu echipele de pe primele două locuri din Seria a IX-a. Unirea Dej și CSO Cugir împart cele două poziții în clasament. 

În acest context, primarul Zalăului, Ionel Ciunt ne-a explicat că echipa vrea să promoveze în Liga a 2 - a, iar în cazul în care va și reuși acest lucru, se va face totul pentru ca echipă să poată evolua pe cea de-a doua scenă a fotbalului românesc. 

”Cu siguranță că ne dorim să promovăm în Liga a 2 - a. Știm că ajunși acolo bugetul echipei va fi altul, însă îi asigur pe toți că vom face tot ce putem pentru ca echipa să evolueze în Liga a 2 - a. La Zalău, fotbalul este iubit, iar zălăuanii merită o echipă competitivă”, ne-a declarat Ionel Ciunt. 

SCM Zalău va evolua sâmbătă, de la ora 17.00 pe Municipal în compania echipei Goria Bistrița, formație care este pe locul patru, la trei puncte de zălăuani.

 

Adauga comentariu