Se desființează Poliția Locală Zalău?! Proiectul candidatului independent la Consiliul Local Zalău

Singurul candidat independent pentru un post în Consiliul Local Zalău, Bogdan Ilieș a avut o postare pe grupul de Facebook #eusunt12pentruZalău, în care și-a anunțat primul proiect cu care se luptă cu partidele politice. 

Tânărul zălăuan spune ferm, în postare, că desființează Poliția Locală Zalău și o trece în subordinea directă a primăriei, în cazul în va ajunge consilier local.

"Unul din proiectele mele din poziția de consilier local, pe care l-am pus pe locul 1, este desființarea Poliției locale și trecerea în subordinea directă a  primăriei, dar condusă, prin detașare de un ofițer MAI!

Schimb statutul polițistului local, să se termine odată cu amenzile date de acesti angajați politic, fără școală, fără pregătire!

Înființez un birou de mediere în cadrul primăriei format dintr-o comisie de cel puțin două persoane unul fiind un pshiholog care prin consiliere să educe cetățenii, iar celălalt jurist, care împreună să decidă dacă zălăuanuli de rând merită amendat sau nu ! polițistul local va putea doar constata fapta, a da o citație și a întocmi un raport la cele întâmplate !

Va fi o baza de date unde cei citați sau conduși la biroul de mediere vor fii înregistrați, consiliați, iar la următoare abatere sancționați, dar amenzile să crească gradual, nu maxim cum le primeau de la polițiștii locali ! 

Trebuie să se termine odată și pentru totdeauna cu amenzile date la normă și cu abuzurile acestei instituții care are tot sprijinul politic !

Interesant este faptul că nici un partid politic nu a pus aceasta problemă ! Oare voi nu vedeți, nu vreți să decideți în favoarea cetățeanului sau numărați orice decizie în numărul de voturi și sperați fiecare la voturile polițiștilor locali care, la număr, nu sunt deloc putini!", este postarea lui Bogdan Ilieș. 
 

sursa-#eusunt12pentruZalău Facebook                    

Adauga comentariu