Se cere DEMISIA prefectului Virgil Țurcaș

Săptămâna trecută a avut loc la sediul Prefecturii Sălaj o întâlnire între mai mulți patroni de restaurante și conducerea instituției sălăjene, principala temă discutată fiind reprezentată de dificultățile pe care aceștia din urmă le întâmpină, prin aplicarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, după cum ne-a infornat instituția. 

Întâlnirea dintre cele două părți a lăsat un gust amar unor patroni și manageri de restaurante sau localuri care nu au fost prezenți în sală. Unul dintre aceștia, care administrează poate cea mai tare cofetărie din Zalău, a cerut demisia prefectului Virgil Țurcaș, pe motivul că lista cu persoanele care trebuia să participe la ședință, a fost făcută de un administrator de restaurant.

"La ultima ședință din Horeca, cu Institutia Prefectului Sălaj unele persoane din Horeca nu au fost chemate la ședință! Din ce cauză? Pentru că lista cu persoanele care trebuie să participe la ședința, a fost făcută de un administrator de restaurant. Domnule prefect dacă nu sunteți în stare să conduceți o instituție a statului, vă rog să vă dați demisia și lăsați pe alții să conducă. Nu se poate să vină o persoană din afara instituției, să vă facă lista cu cine să participe la sedința Horeca... Asa se poartă în România să bagi pumnul în gură la cei care își plătesc taxele la stat, fără a-i ajuta cu ceva pe timp de pandemie. Când plătim suntem buni dar să ajutați firmele pe timp de pandemie Nu. 

Vă rog să vă dați demisia - și fără influențe ale unor persoane cu bani din oraș, în instituțiile statului.
Am înțeles că nu vă trebuie oameni în ședință care pierd timpul si vorbesc aiurea....Să terminăm în țara asta cu cei cu bani care dictează soarta altora", a tunat administratorul cofetăriei într-o postare pe Facebook. 

Adauga comentariu