Scandalul merge mai departe. Răspunsul vecinului acuzat de Raul Ungurșan că i-a distrus casă. ”I-am spus că mă angajez să-i refac tot”

Scandalul dintre doi vecini din Ortelec este departe de a se termina. După ce Raul Ungurușan, tânărul care și-a acuzat vecinul că i-a distrus o parte din curte și casa, după ce acesta a făcut săpături la construcția unui imobil, a spus totul într-o postare pe Facebook, acum, vecinul, Sergiu Puișor, i-a răspuns. 

Sergiu Puișor susține că el a vrut să-i refacă tot, însă Raul s-a supărat și a rupt contractul amiabil. Supărarea a venit de la o plasa de beton. Mai mult, Sergiu susține că Alin Oros și Florin Florian nu au nicio treabă cu acest scandal. De asemenea, Puișor a spus că nici măcar nu îl cunoaște pe Florin Florian. 

”Am citit articolul din presă și am observat mai multe neclarități. După ce s-a întâmplat incidentul am sunat la vecini și le-am explicat ce s-a întamplat, prima dată am sunat-o pe soția lui Raul, după care l-am sunat pe el în Franța și i-am spus că eu o să-i refac tot și voi angaja o firmă să-i planteze plantele de tuia care au ieșit din pământ. Șase tui le-am luat și le-am pus pe terenul meu pentru a le salva. M-am întâlnit cu el după ce a venit din Italia și i-am spus că mă angajez să-i refac tot. El mi-a spus în felul următor: ”Trebuie să-mi plătești 50 de milioane deranjul meu că eu am venit din Franța și am stat în carantină”. Eu i-am spus că nu e treaba mea ca a stat în carantină, iar el a spus că trebuie să-i plătesc 50 de milioane deranjul plue tuiele,120 de lei bucată. I-am spus că nu mi se pare normal că el are canalizarea și apomentru pe terenul meu și nu i-am luat nici un ban pentru nimic. Toate sunt fără acordul meu acolo. A doua zi, duminică m-am dus la el să stăm de vorba pentru că au zis că nu-mi da acordul pentru gaz.

Pentru întreaga poveste spusă de Raul Ungurușan click aici

M-am dus cu soția și cu Alin Oros, care este cumnatul meu. După ce am ajuns i-am zis că eu nu nu pot să le dau 50 de milioane plus tuiele, bani pe care soția lui Raul nici nu stia că i-a cerut. Cumnatul meu a intervenit atunci și le-a spus că nu e normal să ceară 50 de milioane, având în vedere că apometrul și canalizarea sunt pe terenul nostru. Atunci Raul i-a scos afară din curte. Alin Oros și Florian Florin nu au nicio treaba cu această problemă. Terenul nu este a lui Alin și nici casa. Nu stiu de ce m-a implicat pe mine în partid. Eu de foarte mulți ani sunt în Italia. Casa mea este la 1,20 metri tocmai pentru a nu se produce paguble. Pagubele s-au făcut din cauza canalizării pe care care și-a facut-o acolo. El nu are autorizație. Mi-a arătat și poze când el a sapat. Este pusă la 30-35 de cm, dar mininul este de 60 de cm. Eu consider că din cauza asta s-a surpat terenul acolo. Dacă el facea cu o firmă autorizată nu se ajungea aici. Avem toate actele pentru casă, plus că dacă aveam relații veneau să-mi pună apometru după o zi, nu după o lună. 

După ce ne-a dat afară, Raul ne-a spus că se duce să facă seziări, atunci și eu i-am zis că merg să depun sesizare pentru canalizare. A doua zi au venit de la Primărie și de la Inspecția în Construcții și după ce mi-a verificat dosarul, de la Inspecție ne-au zis că cel mai bine ar fi să ne întelegem pe cale amiabilă. Eu am spus cu cel mai mare drag. Când am ajuns seara i-am spus că îi pun pământul la loc și mi-am luat angajamentul să-i pun și beton. Raul a spus ca trebuie să-i platesc 200 de euro plus 53 de euro biletul de avion pe care i-am platit atunci, pentru ziua de lucru din Franța plus avionul. Am făcut constractul de mână cu martorul B. F. și am rămas că timp de 21 de zile să rezolv problema. După câteva zile m-a sunat și mi-a spus că angajat o firmă. Atunci eu i-am spus să mă lase pe mine că eu am firmă și mă ocup de tot și îi pun și beton și plasă. Plasa de beton nu era trecută în contract. Mi-a cerut o plasă și pentru zid și inițial i-am spus că îi dau, după care am observat că nu ne ajunge nouă și i-am zis că nu-i mai dau. Atunci el s-a supărat și a zis că rupe contractul, iar eu să nu mai fac nimic pe proprietate lui. A spus că merge la avocat și mă dă în judecată. El și-a comdandat vreo 6 metri cubi de beton, iar acolo a intrat maxim 2, iar restul l-a aruncat la vecini.

Vezi ce a spus Alin Oros, director Transurbis Zalău despre acest scandal, click aici

 

Vecinul lui Raul sustine că acesta și-a aruncat betonul la vecini

Nimeni nu i-a închis ușile. El ne-a acuzat că am mituit avocații și primăria. Noi nu avem bani de așa ceva. Oricum o să mergem în instanță pe această temă. A instigat lumea și în online și nu mi se pare normal. Trebuia să spună tot adevărul”, a spus vecinul lui Raul, Sergiu Puișor. 

 

Adauga comentariu