Scandalul continuă în jurul șefului Poliței Locale Zalău. Bogdan Ilieș, candidat independent: “ Am suspiciuni de fraudă în acea secție și îi solicit public domnului Horvat să se retragă din componența secției de vot și alegerile să fie libere”

Scandalul continuă în jurul lui Călin Horvat, seful Poliției Locale Zalău, după ce a ajuns să fie locțiitor într-o secție se votare la alegerile din 27 septembrie. 

Bodan Ilieș, candidatul independent la Consiliul Local îi cere lui Horvat să se retragă din conducerea secției de votare.  Ilieș explică că are suspiciuni de fraudă, având în vedere că acesta a anunțat că vrea să desființeze Poliția Locală pe modelul primarului din Oradea. 

“Am suspiciuni de frauda in acea secției de aceea ii solicit public domnului Horvat sa se retragă din componenta secției de vot și alegerile sa fie libere! Cum sa îmi numere șeful Poliției Locale voturile când eu cer desființarea și reorganizarea acestei instituții. Spune stop abuzurile Poliției Locale”, a spus Bogdan Ilies.

Călin Horvat a fost desemnat locțiitor în cadrul secție de votare numărul 10. 

Adauga comentariu