Scandal monstru în Șimleu Silvaniei. Mai multe persoane și-au împărțit pumni și picioare

Un scandal monstru a izbucnit duminică dimineață, în Șimleu Silvaniei între mai multe persoane. Scandalagii și-au împărțit pumni și picioare și au distrus mai multe bunuri. Au interveni în forță jandarmii șimleuani. 

Duminică, în jurul orei 09.30, jandarmii şimleuani au intervenit la un imobil de pe strada Mesteacănului, pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane. La faţa locului s-a stabilit că în jurul orei 08.30, doi bărbaţi, cu vârsta de 24, respectiv 47 de ani, ambii domiciliaţi în Şimleu Silvaniei, au lovit cu pumnii şi picioarele, în zona capului şi a corpului, un alt bărbat de 21 de ani, din aceeaşi localitate. Ulterior, agresorii au intrat în locuinţa victimei unde au distrus mai multe bunuri.

De asemenea, la locul faptei a intervenit și echipa operativă din cadrul Poliţiei Şimleu Silvaniei. În cauză, au fost întocmite acte de sesizare privind săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere, conform Art. 193, 224, respectiv 253 Cod Penal, acte ce au fost înaintate organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor.

 

foto - ziarulincomod.ro

Adauga comentariu