Scandal la Serviciul de Ambulanta Salaj intre un medic si sotia unui deputat

Narcisa Balint, sotia deputatului PSD Liviu Balint (Como) a ajuns in aceasta primavara manager la Serviciul Judetean de Ambulanta Salaj (SJA), dupa ce a castigat functia la concurs. Narcisa s-a prezentat la concurs din postura de contabila a SJA.
 
La concursul pentru fotoliul de manager a participat insa si medicul Remus Balanean, director interimar al SJA Salaj.
 
Medicul Remus Balanean sustine ca Narcisa Balint, sotie de deputat, a obtinut pe nedrept postul de manager. Mai mult, o ancheta a HotNews sprijina afirmatile medicului.
 
Remus Balanean a dat in judecata Ministerul Sanatatii, cat si pe Narcisa Balint, iar scandalul dintre cei doi a ajuns pe masa judecatorilor de la Curtea de Apel Cluj. Primul termen de judecata este pe data de 15 iunie.
 
HotNews arata intr-o ancheta privind toate serviciile judetene de ambulanta din tara faptul ca Ministerul Sanatatii a respins dosarul Narcisei Balint cu care s-a prezentat la concurs. Motivul de respingere? Narcisa a muncit in cadrul DSVSA si nu avea vechimea necesara in domeniul sanatatii publice. Cu toate acestea, la cateva zile, dupa o interventie a deputatului Liviu Balint, dosarul Narcisei a fost acceptat, arata HotNews.
 
Curtea de Apel Cluj va face insa dreptate in acest caz si vom afla cine are dreptate, medicul sau economista.
 
Sa amintim ca Liviu Balint, cu cele putin peste 3.000 de voturi ale sale, a ajuns prin redistribuire deputat din partea PMP. A plecat din partidul lui Traian Basescu dupa doar cateva luni, fiind acum membru PSD.

Comentarii

balint

04.06.2018 12:47

tie Eduard astia tiau dat de mancare dar bineinteles ca nu ai curajul sa lasi comentariile care nu iti convin. facem pariu?

Adauga comentariu