Scandal la o fabrică de mobilă din Zalău. Angajații sunt revoltați pentru neplata salariilor și s-au adresat la ITM Sălaj

În jur de 20 de angajați de la o firmă de mobilă din Sălaj sunt revoltați pe angajator că nu au primit bani din luna martie. Aceștia au fost azi la ITM Sălaj să reclame firma GP SOFA. 

Oamenii de acolo sunt revoltați pe angajator pentru că în luna martie nu și-au mai primit avansul la salariu. Mai mult aceștia sustin că ITM Sălaj nu a vrut să-i primească și i-a trimis la ITM Satu Mare. 

„Noi suntem acum  (azi ora 12.20 ) 20 de persoane în fața la  ITM Sălaj să ne cerm drepturile. Nu am primit avunsul la salariu pe martie și nu mai putem continua așa. De aici de la ITM ne-au spus să mergem la ITM Satu Mare”, ne-a declarat o angajata de la firma de mobilă.

ITM Sălaj ne-a transmis că în această perioadă nu a putut să primească în istituție 20 de persoane, având în vedere actualele măsuri de prevenție COVID-19. Mai mult, ITM Sălaj le-a comunicat angajaților să se adreseze online pentru că că cererea lor va ajunge la Satu Mare, având în vedere că firma GP SOFA este înregistrată pe Satu Mare. 

”Având în vedere actualele măsuri de combatere și prevenire COVID-19 nu am putut să primim 20 de persoane în instituție. Le-am comunicat oamenilor să completeze o cerere și să se adreseze online, pentru că cererea lor va ajunge tot la Satu Mare”, ne-a transmis ITM Sălaj. 

Menționăm faptul că am încercat să luăm legătura cu conducerea fabricii, însă la apelurile noastre telefonele dânșilor nu au sunat s-au a intrat căsuța vocală. 

 

Adauga comentariu