SCANDAL aseară în Parcul Central din Zalău. Cristian Terheș oprit de PNL-iști să poarte o discuție cu DINU IANCU SĂLĂJANU ( VIDEO )

Mai mulți PNL-iști printre care directori de instituții aleși locali, șefi sau pur și simplu susținători ai "galbenilor", l-au oprit pe europarlamentarul Cristian Terheș de la un dialog civilizat cu Dinu Iancu Sălăjanu, scrie salajulliber.ro

Acesta a fost oprit din a intra în incincta amfiteatrului din Parcul Central unde Dinu Iancu vorbea cu 20 de tineri, în ceea ce au numit ei dezbatere electorală. Cristian Terheș a reușit să câștige „războiul” declarațiilor cu liberalii porniți la atac, la propriu.

„Astfel cum am declarat si public, am mers azi ( ieri, 24 septembrie 2020 ) in jurul orei 19:45, la locul in Zalau unde se anuntase dezbaterea organizata cu publicul de PNL, la care isi anuntase prezenta si Rares Bogdan, deoarece eram interesat de subiectele abordate si vroiam sa pun o singura intrebare: de ce fuge Dinu Iancu de dezbateri cu ceilalti candidati? Salajenii merita sa ii vada pe candidatii la presedintia CJ dezbatand pe viu idei si solutii pentru dezvoltarea Salajului. Doar in felul acesta cetatenii isi pot face o opinie limpede despre care candidat la cea mai inalta functie aleasa din judet ii reprezinta cel mai bine. De asemenea, asa cum am spus, m-am dus la aceasta dezbatere singur, fara „galerie”.

Intrarea in locul unde s-a tinut „dezbaterea” (amfiteatrul din Parcul Central Zalau) era flancata de membri si sustinatori PNL, printre care am trecut fara probleme. Ajuns la poarta de intrare in amfiteatru, insa, am fost oprit de un membru PNL care m-a intrebat ce caut acolo si i-am spus ca am venit la dezbatere.

Acesta a spus ca acolo nu are loc o dezbatere, asa cum se anuntase initial, ci e de fapt un eveniment privat, cu activul de partid”, este mesajul lui Cristian Terheș, liderul PNȚCD Sălaj.

Adauga comentariu