Sanda Ungur, șoferița care a condus mașina morții în accidentul de la Jibou, în care și-au peirdut viața patru tinere, riscă până la 5 ani de inchisoare

Sanda Ungur, cea care a condus mașina morții în accidentul de la Jibou, în care și-au peirdut viața 4 tinere din Maramureș, ar putea ajunge după gratii.

După 6 luni de la tragicul accident din Jibou, polițiștii sălăjeni au finalizat dosarul și l-au înaintat Parchetului de pe lângă Judecatoria Jibou, cu propunere de trimitere în judecată pentru ucidere din culpă.

Cazul va fi soluționat cel mai probabil în cursul acestei săptâmăni și va fi dată o sentință grea pentru șoferița din Maramureș, având în vedere că oamenii legii au stabilit clar că ”în momentul tragediei” semnalele acustice şi luminoase funcționau.

Tânăra originară din comuna Răzoare, judeţul Maramureş, riscă închisoare de 1 la 5 ani, în cazul în care va fi gasită vinovată

În autoturism se află cinci persoane, Sanda Ungur, fiind singura cara a scăpat cu viață, din mașina spulberată de trenul Jibou - Baia Mare.

 

 

 

 

Adauga comentariu