”Samsarii” care și-au tâlhărit colegul în Germania rămân în continuare după după gratii

Cei trei inculpați în cazul tâlhăriei din Germania, BANCE DĂNUT LIVIU, SZANTO TIBOR, ZAHA FLORIN IONUȚ, rămân în continuare după gratii, asta după ce magistrații de la Judecătoria Sălaj le-a respins contestațiile depuse importiva arestării preventive săptămâna trecută. 

BANCE DĂNUT LIVIU, SZANTO TIBOR, ZAHA FLORIN IONUȚ sunt în arest preventiv de la finele lunii mai, iar de atunci au depus numeroase contestații pentru a fi eliberați din arest. 

FILMUL tâlhăriei din Germania

Doi sălăjeni care se ocupă cu transportul de mașini au pornitfa finele lunii mai după un transport în Germania. Aveau la ei suma de 22.000 de euro. Unul dintre cei doi a pus la cale un plan diabolic în Zalău, plan după care acesta credea că se va îmbogății peste noapte. Împreună cu doi complici au dus planul până la capăt. Cel care conceput planul a ținut legătura cu commplicii săi pe Whats App, comunicându-le tot timpul locația. Ajunși în orașul de unde trebuia să cumpere mașina, cei doi șoferi s-au oprit într-o parcare pentru a se odihni. După câteva minute au apărut și complicii. Și-au pus cagule, au spart geamul din dreptul șoferului - cel care nu știa nimic de plan - l-au băut, rănindu-l la cap, după care l-au deposedat de 12.000 de euro. Pentru ca planul să fie real, cei doi complici au simulat o bătaie la celălalt șofer - cel care a conceput planul în Zalău - cu scopul de a crea o diversiune, după care l-au deposedat de 10.000 de euro. Banii urmau să fie împărțit în trei după ce ajungeau la Zalău. 

Din fericire pentru cel bătut, procurorii au fost sesizați, iar după nici 48 de ore de la faptă, cei trei au fost identificați, iar în momentul în care au ajuns în Zalău au fost prinși de anchetatori. 

De remarcat că din prejudiciul de 22.000 de euro s-au recuperat 20.650 de euro. 

Adauga comentariu