Sâmbătă “NEBUNĂ” pentru pompierii zălăuani

Sâmbătă de foc pentru pompierii zălăuani din cadrul ISU Sălaj. Pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină de patru ori într-un interval de doar câteva ore.

Prima intervenţie a fost deblocarea  uşii unui apartament ( ora 10.00) dintr-un imobil, situat pe strada Sfânta Vineri din Zalău. Din nefericire, pompierii au găsit în apartament o persoană, de sex masculin decedată. 

A doua intervenţie a pompierilor a fost reprezentată de salvarea unui animal (căţel) picat într-o fântână situată pe un teren viran de pe strada Veronica de Sălaj din municipiu. Câinele a fost salvat ( ora 10.18)).

O oră mai târziu, o altă solicitare se referea la un eveniment rutier produs pe Meseş, în apropierea intrării în municipiul Zalău. În eveniment a fost implicat un singur autoturism şi patru persoane care au fost asiatate de către echipajele SMURD şi SAJ sosite la faţa locului. Trei dintre acestea, doi bărbaţi şi o femeie au fost transportate la UPU SMURD Zalău.

În jurul orei 12.15, un nou apel la numărul 112 care anunţa producerea unui incendiu la cabina unui autotren care se afla pe raza localităţii Ciumărna.
Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (scurtcircuit). Au ars compartimentul motor, cauciucurile din faţă, bateriile, o parte din faţă a remorcii şi  prelata pe circa 5 metri pătraţi, marfa alimentara depozitată în imediata apropiere a cabinei.

Adauga comentariu