Sălăjenii dati în urmărire internațională. Patru persoane fug de inchisoare de aproape cinci ani

Mai multe persoane din Sălaj, certate cu legea fug de inchisoare de aproape 5 ani de zile. Au fost date în urmărire internațională și sunt căutate peste tot în lume. 

Demian Ioan-Tudorel de 52 de ani, din comuna Ileanda a fost dat în urmărire internaţională la data de 6.01.2017, întrucât posedă mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe o perioadă de un an, 6 luni şi 777 de zile, pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Zălăuanul Sima Radu Manoliu de 41 de ani a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru contrabandă cu țigări. Bărbatul a fost dat în urmărire internațională în 18 ianuarie 2017. 

Boldijar Victor Marius a fost dat în urmărire internaţională la data de 08.07.2015, întrucât posedă mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe o perioadă de 6 luni,  pentru infracţiunea de abandon de familie. Boldijar este din comuna IP și are 41 de ani.

Printre fugarii sălăjeni se află și o femeie. Pamela Lăcătuș are de ispășit o pedeapsă cu inchisoarea de un an și 9 luni pentru furt calificat. Zălăuanca  de 32 de ani este dată în urmărire internațională din 28 actombrie 2014. 

 

 

Adauga comentariu