Sălăjenii cu suflet pot dona mâncare pentru câinii și pisicile fără stăpân

Și ei sunt ai noștrii și vor să aibă o mâncărică și un adăpost” este anunțul dat de către un grup de voluntari sălăjeni, iubitori de animale, care salvează și promovează câinii și pisicile fără stăpân din Zalău sau împrejurimi. „Doar într-un adăpost avem 19 adulți și 20 de pui. Cățeii sunt găsiți și în împrejurimi și sunt duși la Zalău. Participă și tu: Donează mâncare unui animăluț de stradă. Avem nevoie de toate felurile de mâncare: mâncare uscată, conserve pentru puiuți. Donațiile cu mâncare se fac la următoarele adrese:

Zalău: str. Porolissum, Bl.S1(între școala și Peco), contact doamna Mariana Miclăuș

Cluj: strada Spinoasa, nr. 13 Cluj Napoca 

Cu toții avem dreptul la a doua șansă. Chiar și ei!

-       Ajută-ne să le oferim o viață mai bună până ajung la familiile lor prin contribuirea cu orice sumă pentru acoperirea costurilor cu mâncarea, vaccinurile, sterilizarea/castrarea, deparazitări și tratamentele necesare.

- Caută urna noastră în magazinele partenere sau vino la Pet Shop-ul din Porolissum (Strada L. Teofil Moldoveanu) și donează mâncare, pături sau jucării, de luni până vineri, între orele 10-18.

- Dacă dorești să adopți un prieten pe viață, te așteptăm cu drag să îi vezi! Sună la 0743 392 036 sau 0752 075 509 pentru mai multe detalii.

- Sărbători fericite și pentru prietenii noștri necuvântători!

 

Adauga comentariu