Sălăjeanul Lucian Bode, ministru al Transporturilor, începe evaluarea managerilor din CNAIR, CFR și CFR Călători

Lucian Bode, președintele PNL Sălaj și noul ministru al Transporturilor a anunțat că va începe evaluarea la sânge a managerilor de la CNAIR, CFR și CFR Călători. 

"În ceea ce priveşte CNAIR, CFR SA şi CFR Călători, noul şef de la Transporturi a precizat că se va face o evaluare a activităţii managerilor acestor companii, adăugând că susţine decizia Guvernului Orban, aceea de a aduce în funcţii manageri profesionişti, printr-un proces de selecţie pe OUG 109", scriu cei de la Bursa.ro

Bode a mai fost citat de jurnaliștii de la bursa.ro în timp ce anunța că sunt disponibile 252 de milioane de euro pentru achiziția de noi garnituri care să circule pe calea ferată. 

"Avem disponibili 252 de milioane de euro bani europeni. S-a demarat procesul de achiziţie pe cele 40 de rame. Există o contestaţie. Noi ne-am propus în acest mandat scurt, în această guvernare, să semnăm contractul pentru achiziţia celor 40 de rame noi. Vorbim de aproximativ 200 de milioane de euro valoare contract. Prima ramă, aşa cum arată condiţiile din contract, trebuie să fie livrată în 18 luni de la semnarea contractului şi restul în 36 de luni", a spus Lucian Bode.

sursa foto: universul.net

Adauga comentariu