Sălăjeanul Dacian Cioloș a strâns semnături din „județul„ lui Dragnea. Liderul PLUS: „Am mers în Teleorman ca să-mi văd prietenii„

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, primul pe lista candidaților din partea Aliantei 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare s-a deplasat în județul Teleorman, să strângă semnături pentru candidatură. Dacian Cioloș a fost la Roșiorii de Vede, orașul lui Liviu Dragnea și a premierului Viorica Dăncilă, unde a fost asteptat de un grup de simpatizanti sau membri PSD deciși să-l critice, cum că ar fi fiul lui Soros, cel fotografiat cu mai mulți lideri PSD și care au ținut să afle parearea fostului premier Ciloș despre drumurile din Teleorman. Dacian Cioloș a recunoscut că drumurile sunt circulabile dar spune că uiți de acest lucru atunci când îți aduci aminte de Tel Drum, de metrul de șosea care are 80 de centimetri și de dosarele companiei și ale lui Liviu Dragnea. Poate ar merita să ne întrebăm câți kilometri de autostrăzi și drumuri naționale s-ar fi putut face cu banii cheltuiți cu dărnicie pentru acoliții PSD. Dacian Cioloș a declarat că a mers în Teleorman să-și vadă prietenii pentru că așa trebuie să arate relația dintre cetățeni și a transmis un mesaj celor care vor să trăiască demn.

Să ascultăm și să primim criticile. Să îndreptăm lucrurile atunci când greșim și să admitem că nu suntem perfecți. Desigur, singurul care nu greșește este Liviu Dragnea, omul care crede că i se cuvin toate, care cultivă ideea „județului meu“ și care învrăjbește cetățenii ca să fie uitate dosarele care îl împiedică să devină prim-ministru sau să candideze la președinție. Din inima „județului lui“ Liviu Dragnea, din orașul Vioricăi Dăncilă, am un mesaj pentru toți cei care vor să trăiască demn: aveți curajul propriei analize și opinii, nu va lăsați mințiți și manipulați. Vreți să votați PSD? E dreptul vostru și el merită a fi respectat. Dar dacă faceți așa ceva, atunci țineți minte că sunteți datori să îi trageți la răspundere pentru minciunile lor atunci când este cazul, așa cum fiecare om care își dorește să fie votat trebuie tras la răspundere. Nu suntem pesediști și restul. Suntem toți români și trebuie să ne respectăm între noi. Asta nu a învățat niciodată Liviu Dragnea, omul care vrea să trăiască din temerile și nereușitele noastre„ transmite Dacian Cioloș în spațiul public.

sursa foto facebook Dacian Ciolos

Adauga comentariu