Sălăjean de 28 de ani, condamnat la 2 ani de închisoare, după ce a condus fără permis de conducere

Poliţiştii de investigaţii criminale, împreună cu colegii lor de la Postul de Poliție Românași şi cei de la Secţia 7 Poliţie Rurală Nuşfalău, au pus în aplicare două mandate de executare a pesepsei cu închisoarea, emise de Judecătoria Jibou, respectiv Judecătoria Şimleu Silvaniei.

La data de 23 martie a.c., poliţiştii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Jibou, pe numele unui tânăr de 22 de ani, din comuna Românaşi. Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă de la o pedeapsă de 10 luni şi 20 de zile închisoare, pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

În aceeaşi zi, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani, emis de Judecătoria Şimleu Silvaniei, pe numele unui tânăr de 28 de ani, din comuna Halmăşd. Tânărul a fost condamnat pentru conducere fără permis.

Cei în cauză au fost încarceraţi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj şi urmează a fi transferaţi la penitenciar în vederea efectuării pedepsei.

Adauga comentariu