În Sălaj au fost organizate 312 secţii de votare pentru scrutinul de duminică. S-au tipărit 216.920 buletine de vot pentru un număr de 197.200 de alegători

Prefectul judeţului Sălaj, Florin Florian a prezentat astăzi în cadrul unei conferințe de presă stadiul pregătirilor şi principalele date privind alegerile europarlamentare şi referendumul ce vor fi organizate duminică, 26 mai.

În Sălaj au fost organizate 312 secţii de votare, pentru un număr total de 197.200 de alegători. Au fost tipărite 65.760 buletine de vot, un tip de buletin pentru alegerile europarlamentare şi două tipuri pentru referendum. Pentru buna desfăşurare a procesului electoral a fost asigurată instruirea primarilor și secretarilor unităților administrativ teritoriale din județ, dar și a președinților și locțiitorilor secțiilor de votare, cu privire la sarcinile ce le revin.

"Suntem pregătiţi pentru acest scrutin electoral", a precizat Prefectul Florin Florian, subliniind că peste 1.000 de cadre din structurile Ministerului Afacerilor Interne asigură menţinerea ordinii publice la secţiile de votare, dar şi siguranţa transportului materialelor electorale, alături de alte acţiuni specifice.

foto. click.ro

Adauga comentariu