Să ne distrăm de agramații din USR Sălaj. Alternativa PSD face gafe după gafe, iar președinta filialei este o mini-Dăncilă

Începem acest material distractiv cu doamna Gabriela Carmen Olar. Că deh, trebuie să începem cu prezidentul. Redăm o mică înregistrare cu doamna profesoară de la Colegiul Național "Silvania", care cu limba română se cam chinuie. O cam dă în Dăncilisme, ca să-i cităm chiar pe șmecherii USR-iști din Sălaj.
 

 
Profa ajunsă președintă de organizație ne spune așa: "au semnat foarte puțină lume" (vezi video), iar noi îi spunem așa: "vorbește corect, agramato!"
 
Să rămânem tot la doamna prezidente. Doamnă dragă, ce aveți? Vă era rău? De ce vă țineți așa de bara aia? Credeați că o să vă duceți în cap? Nici poveste. Așteptați puțin, măcar până la Europarlamentare, dacă nu aveți răbdare până la alegerile locale, când o să ne faceți bye-bye de tot. Știți cum? Întrebați la PP-DD sau UNPR.
 

Nu mă credeți cu bye-bye-ul? Păi... adevărata valoare ați demonstrat-o. Toate filialele USR din țară strâng mii de semnături pentru Fără Penali, iar voi de 3 luni, cu logistică, corturi, tricoaie, pardon, tricouri, și toate cele, strângeți abia puțin peste o mie. Păi nu știu... să vă zic? Când depuneți lista de candidați, trebuie așa, o listă mare, mare, de semnături de susținere. Știți cum zic?

Și rămânem tot în nota distractivă. Un alt USR-ist, de această dată un băiat naționalist maghiar, ne informa în urmă cu ceva vreme că a făcut ceva parteneriat cu PPMT - partidul extremist maghiar din Transilvania, pentru a strânge cât mai multe semnături. Păi, la cele puțin peste o mie, zic să încercați și cu extremiștii de prin Burundi sau Burkina Faso, poate, poate. A, vedeți că sunt ceva emigranți din Vietnam prin Sălaj. Le găsiți datele la IPJ.

Cei doi maghiari, unul USR, altul PPMT... ce îi leagă? Fără Penali

Trecem la alți doi agramați, unul aproape că zici că e PSD-ist. Sau... mă scuzați, ei, cei în roșu, par mai civilizați. Supărați că m-am legat de cortul campaniei Fără Penali, amplasat fără niciun rost pe spațiul verde de lângă Spitalul din Zalău - când spun fără niciun rost, mă refer la faptul că acel cort nu e folosit, decât ca imagine, ca un banner - cei doi mari USR-iști, alternativă la conducerea orașului, au dat-o pe Dăncilisme grave.

O fată care strângea semnături, frumoasă din calea focului de altfel, a ținut să ne arate că nu are niciun Dumnezeu cu limba română.

Și dacă tot te-ai chinuit să ne arați că le știi cu limbu`, mai bine ai pune și o mică cratimă, așa de bun simț, dacă îl aveți în USR.

Iar un băiat, șofer, ce să te aștepți de la el... o dă tare. Tare de tot. Felicitări și la mai mare! Totuși... la final, doamna Olar, domnilor și domnișoarelor, domnișorilor și doamnelor, am o întrebare... care e diferența dintre voi și Veorica de la Guvern? Că la limbu` român o dați la fel. Sau... diferența dintre voi și deputatul mitralieră care e? Că și la limbaj le preluați modelul.

Din motive obiective, am blurat cuvântul care începe cu p și se termină în ulă.

 

 

 
 

Comentarii

EU

07.08.2018 10:02

AM VRUT SA SEMNEZ SI EU DAR TAKACS, LUPAS, VIASU SI NICOLAE OLAR NU AU FOST IN STARE SA-MI EXPLICE SCOPUL INITIATIVEI USR

Adauga comentariu