Romeo Sabou despre skatepark-ul din Șimleu:”Instituția condusă de Lazăr tocmai a refuzat cu cinism dorința copiilor din Șimleu. Primăria nu are soluții”

Într-o postare pe pagina de facebook, Romeo Sabou, candidatul celor de la PSD la funcția de primar al orașului Șimleu Silvaniei spune că se simte obligat să facă un skatepark frumos, pentru că, Primăria condusă de Lazăr tocmai a refuzat cu cinism dorința copiilor din Șimleu. 

Sabou explică că după solicitarea depusă la primărie, în urmă cu 29 de zile, pentru amenajarea unui skatepark pentru copiii din oraș, a venit și răspunsul, care nu este tocmai cel asteptat. Primăria Șimleu nu are soluții în ceea ce privește această investiție.

”Sunt obligat să fac un skatepark frumos, pentru că Primăria condusă de Lazăr tocmai a refuzat cu cinism dorința copiilor din Șimleu

Am primit un răspuns cinic la solicitarea pe care am făcut-o către Primăria Șimleu Silvaniei să dea soluții pentru amenajarea unui skatepark pentru copiii din orașul nostru. Răspunsul este că Primăria nu are soluție.
Solicitarea a fost un pas necesar din punct de vedere administrativ și, din păcate, Primăria tărăgănează lucrurile înadins. Răspunsul care tocmai ne-a fost dat vine la 29 de zile de la solicitare. La limită, pentru că legea obligă administrația să răspundă în maxim 30 de zile. 
Am făcut acest demers după ce am trăit o puternică emoție, când zeci de copii mi-au cerut să mă întâlnesc cu ei la garajul lui Peter Pal Illyes, care le repară tot timpul bicicletele și rolele. Mi-au cerut să fac ceva să aibă și ei un skatepark și mi-au arătat că nu e mare lucru, că cer puțin. Aveau la ei o listă cu 50 de semnături de susținere și o schiță, câteva mici trambuline pe un teren modest ca dimensiune, dar condiția era să fie drept. Mai mulți părinți au fost și ei, ca mine, înduioșați, așa că mi s-au alăturat și au semnat în semn de sprijin pentru proiect.
Primăria ne spune acum, în răspunsul oficial, semnat de Radu Lazăr, că o astfel de investiție nu a fost cuprinsă pe anul 2021, dar că va constata cândva, nu precizează când, dacă un skatepark este necesar și oportun în Șimleu. 
Dacă dorința exprimată atât de sincer și de puternic de către atât de mulți copii nu înseamnă că un skatepark e necesar și oportun, orice altă analiză e inutilă. 
Pentru mine, administrația condusă de Radu Lazăr, viceprimarul cu atribuții de primar, s-a descalificat singură cu acest răspuns, care trădează că cei de acolo nu au nici simțire, nici comunicare cu locuitorii și niciun fel de aplecare de a face ceva pentru ei.
Ce e important pentru copii este că, așa cum am spus de la prima întâlnire, mă voi ocupa și voi face în așa fel încât să aibă skatepark. Investiția e infimă, nici nu i se potrivește termenul de investiție. Primăria trebuie să pună la dispoziție terenul, iar amenajarea lui și trambulinele reprezintă costuri mult prea mici ca să nu se facă totul foarte repede”, este postarea lui Romeo Sabou. 

Adauga comentariu